English
Click here
to see this page
in the English Language
DidgeWebje

Mark Atkins Didge


Welkom op DidgeWeb, de site voor Nederlandse en Vlaamse didgeridoo spelers en liefhebbers.

Wat kun je zoal op deze site vinden? Via de knoppen bovenaan het scherm kun je gaan naar:
  • Didge Info: Informatie over de didgeridoo, Didjargon (wat betekenen die rare woorden), korte speel instructies, Didgeritooltjes voor op je PC inclusief DidgeWeb's Screensaver, enz.
  • DidgeWereld: Het interactieve deel van deze site, waar je met andere didge spelers van gedachten kunt wisselen, hulp kunt vragen enz. in het Didgecussieboard. Er is een smoelenboek, zodat je kunt zien wie wie is in Nederlandstalig Didgeridoo Land. Er is een prikbord voor bijvoorbeeld je tweedehands didge, enz. Je kunt life chatten en het gastenboek bekijken en er in schrijven. Je kunt hier ook zien wie achter deze site zit (inclusief contact info). Tenslotte kun je hier ook didgeridoo nieuws berichten (DidgeriNews) lezen!
  • De Agenda: Hierin staan allerlei activiteiten op didgeridoo gebied, vooral in Nederland en Vlaanderen en info en adressen waar je cursussen kunt volgen.
  • Foto Album: Allerlei foto's die gemaakt zijn tijdens didgeridoo gebeurtenissen, of gewoon grappige didge foto's.
  • CD's & Boeken: Een lijst met CD's met didgeridoo muziek of muziek waar (soms) didgeridoo is te horen, en een lijst met boeken die iets met didgeridoo of Aboriginal cultuur te maken hebben.
  • Links: De naam zegt het al, de links naar andere Nederlandse, Vlaamse en Wereldwijde didgeridoo sites. Hier vind je ook hoe je een banner naar deze pagina op je eigen site kunt plaatsen.
  • Sitemap: Als je niet meer weet wat waar staat, dan kun je hier vinden wat er allemaal op deze site staat en je kunt er direct naartoe.

Smoelenboek
Smoelenboek

Sta jij al in Didge Web's Smoelenboek?


Kijk ook eens op het Prikbord!

CD's

Kijk op de CD en boeken pagina voor
recensies van didge CD's en boeken


Agenda

Dutch Didgeridoo Agenda

De enige echte Nederlandse Didgeridoo Agenda op het Web!


Polly want a cookie!

Praat mee in het
Didgecussie board!

Praat mee in het Didgecussie board!
Maar hou het wel gezellig  :-)

Guestbook
[View My Guestbook]
[Lees mijn gastenboek]
Book
[Sign My Guestbook
[Schrijf in mijn gastenboek!]