DidgeWeb's Screensaver

Hij is er, 
de DidgeWeb screensaver, 
met de beste foto's uit het fotoboek.

DidgeWeb's screensaver voor Windows laat willekeurig ca. 30 didge foto's zien, waarvan de meeste uit het fotoalbum komen. De screensaver bevat geen reclame (anders dan voor DidgeWeb ), maakt geen verbinding met het internet en installeert geen andere programma's. De screensaver is ca. 3MB groot.

Je kunt de screensaver op je eigen computer zetten door op de voorbeeld screensaver op het beeldscherm rechts te klikken. Je krijgt dan een scherm dat als je een Engelse versie van windows hebt er ongeveer als volgt uitziet:


 

Laad DidgeWeb's Screensaver!  (ca. 3MByte)

Je kiest voor "Save this program to disk" of "Bewaar dit programma op schijf" en klikt op "Ok"

Vervolgens krijg je een scherm waarin je kunt aangeven waar je de file opslaat:

Je kunt de screen saver opslaan waar je wilt. Afhankelijk van je Windows versie, kun  je er voor kiezen om de file in de Windows directory op te slaan. Het programma staat dan automatisch in de lijst met mogelijke screensavers.
Als je het ergens anders opslaat moet je onthouden waar je het programma hebt bewaard.

Als het downloaden klaar is en je het programma ergens hebt bewaard, dan open je de Explorer of Verkenner en je gaat naar de directory waar de screensaver staat. Je klikt op de screensaver met de rechtermuis toets. Vervolgens kun je dan "Install" / "Installeren" kiezen:

Nu moet je screensaver geinstalleerd zijn. Als je "Test" selecteert in plaats van "Install", dan krijg je de screensaver meteen te zien.

Waarschijnlijk zullen er af en toe nieuwe screensavers komen, bijvoorbeeld met een bepaald thema. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor nieuwe screensavers.Als je de DidgeWeb screensaver wilt verwijderen, of als je je oude screensaver weer terug wilt hebben, dan selecteer je onder "Beeldscherm" of "Display" voor "screensaver" en je kiest een andere screensaver. Vervolgens kun je de DidgeWeb screensaver gewoon van je systeem verwijderen:

Op je bureaublad klik je met de rechtermuis en je kiest "properties" / "eigenschappen" (of je doet dit via "Start" / "Settings" / "Display"):

Daarna kies je "Beelscherm eigenschappen" / "Display Properties" en je kiest "Screen Saver". Daar kun je de oude of andere screensaver kiezen:

Als je nog steeds vragen hebt, stuur me dan een email met de specifieke vraag. Misschien kan ik je dan helpen.

Veel plezier ermee!


Deze screensaver is gemaakt met Easy Screensaver Creator Express van JungleMetal
Het al dan niet correct functioneren ligt niet aan DidgeWeb, maar aan JungleMetal.
De screensaver is getest op diverse systemen en werkt onder Windows 95 of hoger.